Moms visas:

Alla hjärtans dag-choklad

Fira Alla hjärtans dag den 14/2 genom att ge bort en god och lyxig alla hjärtans-present - skicka choklad och lakrits från Chokladogram med din kärlekshälsning och berätta vad du känner!

Att skicka choklad till Alla hjärtans dag är både en romantisk och uppskattad present.

Alla hjärtans dag (även kallat Vändag i Finland) är en temadag som firas den 14 februari varje år och har sitt ursprung i traditioner som uppstod kring helgonet Sankt Valentin under medeltiden i Frankrike och England. Den kallas därför också Valentindagen eller Sankt Valentins dag. Dagen har vuxit och blivit en dag att fira kärleken, där man ofta ger presenter till sin käreste.

I Japan kallas dagen även chokladens dag. Det namnet introducerades av Japans choklad- och kakaoorganisation när man hade börjat ge choklad i presenter till varandra under denna dag. I Japan är det även ett vanligt förekommande att kvinnor ger tyckaomchoklad och pliktchoklad till vänner och bekanta de tycker om under denna dag. Detta i sin tur medför att männen förväntas ge tillbaka något den 14 mars på White day.

Fira Alla hjärtans dag genom att ge bort en god alla hjärtans-present - skicka choklad, skicka choklad från Chokladogram med din kärlekshälsning!

Produkter

Handla

Information