DETTA ÄR CHOKLADOGRAM ® - ORIGINALET BLAND CHOKLADBUD SEDAN 2004

chokladogram.se skickar goda presenter och smarrig choklad till dina vänner och bekanta, kära och nära, anställda eller kunder. Använd chokladogram för att visa berömma, uppmuntra, gratulera, lyckönska, berömma eller tacka för hjälpen. Vi kommer till vår rätt när vi får förmedla din hälsning till någon annan inför födelsedagen, bröllopet, namnsdagen och andra tillfällen tillsammans med en god upplevelse. Smaken kombinerat med din hälsning får minnet att fastna extra länge hos mottagaren. Chokladogram är choklad, present och upplevelse i ett. Skicka ett chokladbud istället för blommor. Choklad är alltid godare än blommor!

VÄLKOMMEN ATT BLI KUND HOS OSS PÅ CHOKLADOGRAM!

Trygg och god e-handel

   

Skicka choklad

Välj din choklad, välj din mottagare, skriv din hälsning. Så enkelt är det att beställa ett chokladogram och skicka ett chokladbud.

Du väljer vilken ask/strut/choklad som du vill beställa och lägg till en tillvalsprodukter för att lyxa till det hela ännu mer. Inslagning innebär att vi slår in ditt chokladogram i presentpapper och presentsnöre. Lägg med biobiljetter på valfri SF biograf. Mjukisdjur från Bukowski Design. Triss-lott. Allting hamnar i varukorgen och när du är nöjd så går du vidare till kassan och fyller i dina (beställarens uppgifter) och mottagarens uppgifter. Gärna ett mobilnummer för avisering. Välj önskat leveransdatum. Skriv sedan din hälsning till mottagaren och glöm inte att skriva vem som är avsändaren. Beställningar före 15.00 skickas samma dag med Postnord Varubrev 1:a klass som normalt levereras nästa vardag.

Chokladogramavgift tillkommer. Den omfattar hantering, plock och pack av din beställning, emballagering och porto.

Välj leveranssätt

Varje vardag klockan 15.00 hanterar vi de chokladogram som beställts och som skall levereras nästa helgfria vardag. Vi skickar beställningar med Postnord Varubrev 1:a-klass som är det bästa valet när snabbheten är det viktiga. Varubrev inom Sverige delas ut till mottagarna redan nästa helgfria vardag efter inlämningsdagen. Varubrev levereras direkt till mottagarens postlåda. Om försändelsen är för stor (skrymmande) för att rymmas i postlådan får mottagaren ett aviseringsmeddelande via sms/brev. Mottagaren hämtar då varan på närmaste utlämningsställe. Chokladogram kan inte påverka huruvida en försändelse blir skrymmande, aviseras eller utlämningsställe. Normal leveranstid är 1-3 vardagar. Distala orter, helgdagar, högsäsong, avisering, skrymmande försändelser och leverans utrikes kan fördröja leveransen. Chokladogram hanterar chokladogram varje vardag efter 15.00. Beställningar efter denna tid kan komma att hanteras nästkommande vardag. Postnord Varubrev 1:a-klass levereras varje helgfri vardag. Ingen leverans sker på helger.

Alla priser är inklusive moms. Betalning sker med fördel genom Klarna Checkout för din säkerhet och enkelhet. Samla dina köp och betala när du vill, på det sätt du vill.

Chokladogram är choklad, present och upplevelse i ett. Det kan aldrig gå fel, välkommen med din order.

För företag

Vi har flertalet chokladtjänster att erbjuda ert företag. Tillfälliga bud, större beställningar, prenumerationer, profilerade kort med hälsningar, julklappar, julsäckar, påskgodis, kickoff-choklad.

chokladogram vill gärna bli er presentpartner, vi har varit presentpartner åt företag sedan 2004.

Läs mer om våra företagstjänster här: www.chokladogram.se/foretagstjanster

Produkter

Handla

Information