DETTA ÄR CHOKLADOGRAM ® - ORIGINALET BLAND CHOKLADBUD SEDAN 2004

chokladogram.se skickar goda presenter och smarrig choklad till dina vänner och bekanta, kära och nära, anställda eller kunder. Använd chokladogram för att visa berömma, uppmuntra, gratulera, lyckönska, berömma eller tacka för hjälpen. Vi kommer till vår rätt när vi får förmedla din hälsning till någon annan inför födelsedagen, bröllopet, namnsdagen och andra tillfällen tillsammans med en god upplevelse. Smaken kombinerat med din hälsning får minnet att fastna extra länge hos mottagaren. Chokladogram är choklad, present och upplevelse i ett. Skicka ett chokladbud istället för blommor. Choklad är alltid godare än blommor!

VÄLKOMMEN ATT BLI KUND HOS OSS PÅ CHOKLADOGRAM!

Trygg och god e-handel

   

Skicka choklad

Välj din choklad, välj din mottagare, skriv din hälsning. Så enkelt är det att beställa ett chokladogram och skicka ett chokladbud.

Du väljer vilken ask/strut/choklad som du vill beställa och lägg till en tillvalsprodukter för att lyxa till det hela ännu mer. Inslagning innebär att vi slår in ditt chokladogram i presentpapper och presentsnöre. Lägg med biobiljetter på valfri SF biograf. Mjukisdjur från Bukowski Design. Triss-lott. Allting hamnar i varukorgen och när du är nöjd så går du vidare till kassan och fyller i dina (beställarens uppgifter) och mottagarens uppgifter. Gärna ett mobilnummer för avisering. Välj önskat leveransdatum. Skriv sedan din hälsning till mottagaren och glöm inte att skriva vem som är avsändaren. Beställningar före 15.00 kan skickas samma dag med Postnord Varubrev 1:a klass som normalt levereras nästa vardag. Postnord kan bara ta emot och leverera varubrev på helgfria vardagar, vi anpassar vår tjänst utifrån dessa förutsättningar.

Chokladogramavgift tillkommer. Den omfattar hantering, plock och pack av din beställning, emballagering och porto.

Betala

Alla priser är inklusive moms. Betalning sker med fördel genom Klarna Checkout för din säkerhet och enkelhet. Samla dina köp och betala när du vill, på det sätt du vill.

Chokladogram är choklad, present och upplevelse i ett. Choklad är godare än blommor. Det kan aldrig gå fel, välkommen med din order.

För företag

Vi har flertalet chokladtjänster att erbjuda ert företag. Tillfälliga bud, större beställningar, prenumerationer, profilerade kort med hälsningar, julklappar, julsäckar, påskgodis, kickoff-choklad.

chokladogram vill gärna bli er presentpartner, vi har varit presentpartner åt företag sedan 2004.

Läs mer om våra företagstjänster här: www.chokladogram.se/foretagstjanster

Produkter

Handla

Information