Niederegger - Tryffelägg 150gr

PÅSKCHOKLAD - TRYFFELÄGG MED FYLLNING FRÅN NIEDEREGGER

Choklad med mörk, mjölk och vit choklad 

Trippel smaksättning. Niedereggers tryffelägg från "Happy Easter" -linjen är det perfekta valet för chokladälskare tack vare ett urval av tre olika tryffelägg. En mörk glädje är den fina mörka choklad med krämig mousse au chocolat fyllning. Tack vare vita chokladägg och läckra Marc de Champagne-kräm finns det en söt antagonist för en mångsidig smakupplevelse. Detta val är färdigt med en krämig tryffelkräm, täckt av finaste mjölkchoklad. Den vackra äggformade förpackningen gör denna komposition till en vacker påskföreställning.

I denna blandning får du följande sorter:

  • 3x äggchoklad tillverkad av mjölkchoklad med fyllning av grädde-trffel
  • 3x vita choklad ägg choklad med Marc de Champagne fyllning
  • 3x äggchoklad tillverkad av mörk choklad med mousse-au-chocolat fyllning

Denna utsökta blandning från Niederegger är ett måste för alla gourmander och chokladälskare. Överaska dina nära och kära med Niedereggers påskäggs-blandning. Perfekt som en god present i påsk.

Niederegger är sedan länge erkänd som en av räldens främsta tillverkare av fin marsipan. Nuförtiden producerar man även nougat och tryffel , av mycket hög kvalitet, allt i den egna fabriken i Lübeck.

Med ett varierat sortiment av marsipan och annan konfektyr, som nougat och tryffel, har Niederegger alltid en passande produkt för alla tillfällen. Marsipanbröden överdragna med fin choklad och de andra  marsipanklassikerna är produkter som fungerar året runt. Ingen jul eller påsk är fullständig utan Niederegger.

Ingredienser: vit choklad 32% (socker, kakaosmör, helmjölkspulver, emulgeringsmedel: sojalecitin, vanilj-extrakt), mjölkchoklad 27% (socker, kakaosmör, helmjölkspulver, kakaomassa, emulgeringsmedel: sojalecitin, vanilj-extrakt), bittersöt -Kakao 21% (kakaomassa, socker, kakaosmör, helmjölkspulver, emulgeringsmedel: sojalcitin, vanilj-extrakt), vaniljkonserver, partiellt destillerad kondenserad mjölk, marc de champagne, brandy, smör, alkohol, smak, ägglikör, skummjölkspulver, invertas.

Allergiinformation: innehåller ägg och äggprodukter, mjölk och mjölkprodukter (inklusive laktos), soja och sojaprodukter, nötter.

Nettovikt 150 gram

Förvaras bäst vid 15-20 grader CTyvärr ingår inte denna produkt i vårt sortiment för tillfället.

Till butikens startsida »

Sitemap »

Artikelnummer:
pask_66956

Andra har även köpt
Produkter

Handla

Information