Moms visas:

Julgåvor - företag

Överraska dina medarbetare med fina julpresenter till ditt företag. Skäm bort kollegorna, anställda, kunder och partners med en god gåva från Chokladogram. Ett perfekt sätt att önska god jul!

Ladda gärna ned vår beställningslista och maila kundservice@chokladogram.se om ni vill göra en större beställning.

Skicka choklad som julgåva

Julen är en av våra största högtider, och vi på Chokladogram vill hjälpa dig visa uppskattning genom en uppskattad julpresent.

Hos oss på Chokladogram finner ni ett varierat utbud av julpresenter som passar alla företag. Vi har allt från julsäckar, roliga strutar och julaskar. Ni har givetvis också möjligheten att profilera alla julgåvor efter just ert företag med kort och er julhälsning.

Köpa dina julpresenter här och bli uppskattad på ditt företag!

Vi på Chokladogram är ett personligt företag som agerat jultomte åt företag sedan 2004. Pålitliga med fingertoppskänsla och lång erfarenhet. Vi har ett brett produktsortiment och vi jobbar alltid med våra kunder för att ta fram de gåvor som passar just dem.

Oavsett vilka julpresenter du är ute efter för just ditt företag så kan vi på Chokladogram hjälpa till. Vi har fina julpresenter som verkligen uppskattas- av alla!

Välkommen att kontakta oss redan idag så berättar vi mer och hur just dina julpresenter blir uppskattade på ditt företag! Maila oss på kundservice@chokladogram.se

Produkter

Handla

Information