FRANSK CHOKLAD - PRALINASK FRÅN VALRHONA
Valrhona pralinask 12-bit Höst. Pralinask med 6 smaker från Valrhona: Rinette lait, Ganache Grand Cru Manjari, Carré praliné Ivoire, Menthe vive och Palet Argent samt Palet or.
Askarna kommer i fyra olika teman och kan variera till mottagaren.
Valrhona har tillverkat världens bästa prisvinnande choklad i den lilla byn Tain L’Hermitage, Frankrike sedan 1922.
Ingredienser:
Pralin Palet Argent: Socker, kakaosmör, HELMJÖLKSPULVER, glukossirap, kakaobönor, vatten, kondenserad MJÖLK, invertsocker, koncentrerat SMÖR, HASSELNÖTTER, stabiliseringsmedel: D-sorbitol, emulgeringsmedel: SOJALECITIN, naturligt vaniljextrakt, bladsilver.
Pralin Rinette Ivoire: Socker, HASSELNÖTTER, kakaosmör, kakaobönor, MANDEL, HELMJÖLKSPULVER, emulgeringsmedel: SOJALECITIN, naturligt vaniljextrakt.Pralin Chapka Noir: Socker, kakaobönor, vatten, MANDEL, glukossirap, kakaosmör, koncentrerat SMÖR, invertsocker, kondenserad HELMJÖLK, HELMJÖLKSPULVER, emulgeringsmedel: SOJALECITIN, stabiliseringsmedel: D- sorbitol, naturligt vaniljextrakt.
Pralin Crème Caramel: Caramell 29% (kondenserad MJÖLK, socker, glukossirap), kakaosmör, socker, kakaobönor, koncentrerat SMÖR, HELMJÖLKSPULVER, invertsocker, emulgeringsmedel: SOJALECITIN, naturligt vaniljextrakt.
Pralin Granite Passion: Socker, kakaosmör, HELMJÖLKSPULVER, passionsfruktspure 8,3 % (juice och passionsfrukt, socker), glukossirap, mandaringranuler, kakaobönor, stabiliseringsmedel: D-sorbitol, invertsocker, emulgeringsmedel: SOJALECITIN, surhetsreglerande medel: citronsyra, naturligt vaniljextrakt.
Sensation ganache Caraibe: Kakaobönor, socker, vatten, glukossirap, kakaosmör, kondenserad HELMJÖLK, koncentrerat SMÖR, invertsocker, HASSELNÖTTER, stabiliseringsmedel: D-sorbitol, emulgeringsmedel: SOJALECITIN, naturligt vaniljextrakt.
Kan innehålla spår av ägg, gluten och jordnötter
Nettovikt 124 gram