Posten levererar chokladogram i Sverige och EU Nets och Auriga epayment sköter kortbetalningarna för chokladogram Klarna sköter faktureringen för chokladogram

chokladogram ® chokladbud sedan 2004: skicka choklad, skicka blommor

Enkelt att skicka choklad hos oss!

Välj mottagare till choklad

Välj choklad och blommor

Vi levererar choklad till din vän

SKICKA CHOKLADOGRAM ®

LEVERANSINFORMATION

chokladogram ® chokladbud sedan 2004: skicka choklad, skicka blommor

Skicka choklad och blommor med bud inom Stockholm eller via post utanför. En perfekt present för alla chokladälskare! På chokladogram.se kan du överraska med att skicka choklad och blommor som chokladogram och present istället för exempelvis blommor från en blomsterförmedling. Vi levererar chokladbud med choklad, present och upplevelse i ett paket. Att skicka choklad i form av ett chokladogram eller chokladbud med choklad ska förmedla glädje och omtanke. Att få choklad som present uppskattas av både kompisar, vänner, nära och kära, kunder och anställda. För kundgåvor kan vi skräddarsy personliga kort med er företagslogo på, vilka levereras tillsammans med chokladen och ditt chokladbud.

SKICKA CHOKLAD, CHOKLADBUD, BLOMBUD, BLOMSTERBUD OCH SKICKA BLOMMOR ONLINE MED CHOKLADOGRAM ®

Chokladogram ® är marknadsledande för chokladbud inom Sverige och världen sedan 2004.
Genom vårt nätverk av lokala distributörer och leverantörer inom Sverige och inom EU och världen har vi levererat över 75000 chokladogram och har över 50000 nöjda kunder.
Är ditt önskemål att skicka en uppvaktning och hälsning till någon i Stockholm eller kanske till en annan del av vårt vackra land eller till vilket land inom EU som helst finns vi där för dig. utanför EU har vi haft bekymmer med skatter och avgifter som vi inte själva kan styra över varför vi valt att inte leverera dit. Exempelvis har mottagare i Norge tvingats lösa ut sina chokladogram genom att betala en extra avgift som vi inte kan rå på och då är själva uppskattningen och presenten inte särskilt lyckad längre.
Vi blir anlitade av våra kunder av många olika och goda anledningar. I juletider skickar man gärna choklad, chokladpresenter, chokladbud, blommor och blomdbud för att visa nära och kära att man tänker på dem och framförallt om man inte hinner besöka dem under helgerna.
En annan stor högtid för att skicka bud med chokladpresenter, chokladbud, blommor och blombud är mors dag. Chokladogram hjälper dig att skicka choklad, chokladbud, blommor och blombud till mamma och visa henne din uppskattning och kärlek på denna fina dag.
Chokladogram ger dig fördelen att i lugn och ro framför dator eller smartphone välja bland vår choklad och våra blommor online och skicka choklad, chokladbud, blommor och blombud på nätet, på vår webbplats och hemsida chokladogram.se hittar du alltid fina produkter och erbjudanden till bra priser, billigt och enkelt. Du behöver inte tänka på öppettider eller hålla reda på adress till butiker, chokladogram.se har öppet dygnet runt, alla dagar på året, 24/7/365.
Att skicka bud med presenter, choklad, chokladbud, blommor och blombud och överraska med en god present och visa uppskattning och kärlek genom att skicka chokladogram rekommenderas till alla tillfällen, Alla Hjärtans Dag, ert egna jubileum, för att uppvakta en ny kärlek, bjuda ut på date, säga att du saknar henne eller honom.
Chokladogram är ett överraskande och gott chokladbud eller blombud och väcker alltid varma känslor hos mottagaren. Skicka chokladogram - Vem tänker du på?

Beställ choklad och blommor på nätet – skicka bud med choklad, presenter, blommor och blomster från din dator eller mobil

Chokladogram kopplar ihop ett helt nätverk av distributörer och leverantörer och kunder genom vår e-handelsbutik, vår webbutik, där du kan skicka chokladogram, choklad, chokladbud, blommor och blombud på nätet, online i lugn och ro. Skicka bud med choklad, presenter och blommor och skicka chokladpresenter enkelt och välj den trygga och säkra betalmetod som passar dig och din ekonomi. Ditt chokladogram, chokladbud och blomsterbud levereras direkt till din mottagare av någon av våra distributörer, tänk på att när posten levererar kan det komma att aviseras om försändelsen är skrymmande.
Vi har utvecklat en webbutik där det ska vara så enkelt som möjligt att köpa och skicka choklad och skicka blommor online, på nätet. På chokladogram.se hittar du tydliga bilder och beskrivningar av vår choklad och våra blommor och du väljer själv vilket kort som passar att skicka med ditt chokladogram och vid vilket tillfälle. Du anger en personlig hälsning till mottagaren. Upplevelsen skall vara så nära en äkta upplevelse i en chokladbutik eller en blomsterbutik som möjligt. Samtidigt kan du spara tid genom att beställa choklad och blommor och presenter online, på nätet vid din egen dator eller från din mobil.
Det skall vara en positiv upplevelse och en god present att skicka presenter, choklad och blommor. Chokladogram.se, vår chokladbutik och blomsterbutik är alltid öppen, alla dagar på året, dygnet runt, vilket innebär att du kan skicka choklad och skicka blommor online oavsett tid på dygnet.

Snabblänkar